We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Bezichtigingsreis Costa del Sol

Bezichtigingsreis naar de Costa del Sol en/of Marbella

Eenmaal u besloten heeft een oriënterend bezoek te brengen aan de Costa del Sol of de stap te zetten tot de aanschaf van uw droomhuis onder de zon en u heeft gekozen om gebruik te maken van de diensten van een plaatselijke professionele makelaar bieden wij u graag onze diensten aan.

Wat wij voor u kunnen betekenen kunt u lezen op o.a.: "Over ons" en "Ons kantoor".

U kunt gebruik maken van onze grondige kennis en ervaring met de vastgoed markt in Marbella en de Costa del Sol.

Veel kennis opdoen in korte tijd

U kunt via ons op gemiddeld 2 á 3 werkdagen reeds een heel goed beeld vormen van de Costa del Sol en Marbella en wat de vastgoed markt u te bieden heeft afgestemd op uw wensen en budget. Een kennis waar u anders wekenlang voor zou nodig hebben, vaak gespreid over verscheidene jaren en dit terwijl de markt frequent wijzigt en het aanbod dagelijks veranderd.

Wij zullen u zeker ook de beste deals op dat moment tonen. Opportuniteiten die u wellicht voor het merendeel anders zou missen.

Professionele makelaar

Omdat de onroerend goed markt hier vrij is en iedere professionele makelaar in principe alle woningen kan laten zien, zolang hij maar de mankracht, infrastructuur en wil heeft, is het efficiënt om gebruik te maken van 1 professionale makelaar die u op voorhand uitkiest. Dat er veel kaf onder het koren zit kon u al lezen op onze webpagina “ons kantoor”.
Costas & Casas doet er alles aan om er voor te zorgen dat u zich goed voelt bij ons en u verzekert bent van een compleet aanbod op maat van uw wensen en mede hierdoor van een gegarandeerde objectiviteit, professioneel advies en een perfecte after-sales service.

Omwille van het vele arbeidsintensieve werk en bijhorende kosten dat de voorbereiding van een bezichtigngstour voor ons meebrengt en om de organisatie van de vele bezichtigingenafspraken niet in het honderd te laten lopen, vragen wij u beleeft om ons werk hierin te respecteren en gedurende de vastgelegde dagen bij ons, geen andere afspraken te plannen en ons als uw eerste makelaar in te plannen. U mag wat ons betreft nadien gerust een bezoek brengen aan andere makelaar(s), maar weet dat u reeds 99% van het aanbod wat aan uw wensen beantwoord dan reeds gezien zult hebben met ons.

Omdat wij werken op basis van vertrouwen en wederzijds respect zult u ons nooit betrappen op enige druk om nu te kopen. Dit is tegen onze “company policy” en onze natuur. Wij hopen dat een van de woningen beantwoord aan uw droom en u een goede deal kunt sluiten. Tevreden klanten zijn onze grootste voldoening en beste reclame.

Kostenloos voor u

Sommige klanten vragen ons wat onze diensten kosten. Voor u, kost het niets. In Spanje wordt de makelaarscourtage door de verkopende partij betaald. Als men ziet hoeveel werk het is om een woning te zoeken, afspraak te maken, op te nemen in de boeken met alle details en papierwerk, een goede fotoreportage te maken, teksten te schrijven en te vertalen, het op de website(s) te plaatsen en de woning te marketen, dan betalen ze graag de vergoeding. Bovendien zijn de verkopers vaak in de onmogelijkheid om dit zelf te doen, het zou hen duurder uitkomen en dat geldt al helemaal voor de projectontwikkelaars, voor hen is dit een schijntje, want zelf internationaal publiciteit voeren zou hen een fortuin kosten.

Bezichtigingsperiode

Omdat het vrijwel onmogelijk is om alles te bekijken tijdens een weekend of tijdens de vele feestdagen in Spanje (omdat nu eenmaal projecten gesloten zijn en sleutelhouders meestal dan niet werken), is het best om deze 2 á 3 bezichtigingsdagen te plannen in een normale werkweek.

Hotels en vluchten

Wij kunnen u een lijst sturen van de betere hotels waaruit u kunt kiezen.
Vanuit België en Nederland en net over de grens in Duitsland zijn er dagelijks meerdere vluchten naar Malaga. Indien gewenst komen wij u ophalen op de luchthaven.

Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of het boeken van uw bezichtigingsreis.