We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Ons makelaarskantoor in Marbella

Ons makelaarskantoor in Marbella

Ons immobiliën-vastgoed kantoor in Marbella ligt op de Golden Mile in Marbella. De receptie is open van 10u tot 17u op werkdagen en u kunt bij ons 365 dagen/jaar terecht op afspraak.

Waarom een makelaar mét kantoor voor u zó belangrijk is

Geïnteresseerde die hun langgekoesterde droom van een (vakantie)woning onder de zon willen realiseren wensen in vertrouwen te kunnen kopen, een professioneel advies bij het bepalen van hun keuze en een kantoor waar ze altijd terecht kunnen voor nazorg en vragen.

Veruit de meeste kopers oriënteren zich eerst via het internet.

Hoewel klanten ons vaak zeggen dat ze op het internet door de bomen het bos niet meer zien is het internet een prachtig marketinginstrument. Maar het is ook moeilijker geworden voor de consument om alleen op basis van websites of een beursstand de aanbieders goed te kunnen beoordelen. Er zijn nu veel slimme jongens die een website hebben en ook vindbaar zijn op Google, of zich betalend op goed gepositioneerde webportalen hebben geplaatst, werken met Google adwords, betaald adverteren op Google of 2 keer per jaar op een beurs staan. Het is daarom goed om zich eerst te vergewissen dat de makelaar kennis van zaken heeft en het geen hobbyist of vakantieganger betreft.

Hobbyisten, vakantiegangers en looki-looki makelaars

Veel van hen betalen om over de vastgoeddatabase te beschikken, die de meeste onder ons hebben, met duizenden objecten, maar hebben hooguit slechts enkele woningen ooit zelf bezocht. De portefeuille van eigen woningen beperkt zich meestal tot het kennen van enkele sleutelhouders en enkele woningen uit de buurt waar ze wonen. Vaak werken ze vanuit hun tweede slaapkamer. Sterker nog, sommige hebben hier zelf een vakantiewoning en wonen hier niet eens.
Nog andere plaatsen hun eigen woning op het internet als lokkertje, terwijl ze alleen de intentie hebben zo aan een klant te komen om hen andere panden te tonen.
Dan zijn er nog wat we de "looki-looki makelaars" kunnen noemen, meestal behorend tot de categorie van de hobbyisten, maar die schaamteloos bij u aan tafel aanschuiven of elders, zogenaamd toevallig met u aan de praat geraken omdat ook Nederlands spreekt. Zij weten dan net een ongelofelijk goede deal die dringend weg moet en dat u absoluut moet zien. 
Tot slot zijn er nog de "vrienden en kennissen" waarvan sommige zonder enig geweten inspelen op uw vertrouwen.
Meestal zijn allen slechts geïnteresseerd in het goede leven hier, en zonder veel kosten of moeite af en toe iets verkopen. Voor objectiviteit, keuze, ethische regels en service moet men al helemaal niet bij hen aankloppen.

Professionele makelaars

Dagelijks woningen zoeken, deze professioneel marketen en o.a. voor potentiële kopers die een afspraak hebben vastgelegd met de makelaar, de best mogelijk selectie maken, bijkomende woningen zoeken op maat van de klant om zeker te zijn dat men het gehele aanbod kan tonen en bezichtigingen regelen, is een zeer arbeidsintensief werk, dat enorm veel manuren, know-how en infrastructuur vraagt.

Een kantoor met vast personeel is alvast een goede indicatie dat de makelaar zijn dienstverlening ter harte neemt en dagelijks hard aan het werk is om de beste woningen te vinden.

Costas & Casas heeft een kantoor met vast en professioneel personeel, wij bieden nagenoeg het complete aanbod van koopwoningen in Marbella, Benahavis en Estepona en het betere aanbod aan de rest van de Costa del Sol aan, mede hierdoor is onze objectiviteit verzekert.

Hier leest u wat wij voor u kunnen betekenen: Over Costas & Casas

Ons kantoor Costas & Casas in Puerto Banus te Marbella (n.b. wij zijn recent verhuisd naar de Golden Mile)
Kantoor van Costas & Casas in Puerto Banus - Marbella