We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Costas & Casas Blog

Open huis: Royale, moderne villa met maar liefst 4,5 meter hoge plafonds en panoramisch uitzicht in Marbella

Open huis: Royale, moderne villa met maar liefst 4,5 meter hoge plafonds en panoramisch uitzicht in Marbella

Wat dacht je van een droomvilla die volledig voldoet aan alle wensen van de meest veeleisenden?

Deze magnifieke villa verdient het ongetwijfeld om in de spotlight te worden geplaatst. Tijdens het Open Huis kregen we de gelegenheid om alle details eens van dichtbij te gaan bekijken.

Het plaatje, ontworpen door een befaamd architectenbureau, schittert in een golfresort gelegen in een beveiligde en private urbanisatie in de regio Marbella - Benahavís.

De villa ligt als het ware, als een boeg van een schip, op het einde van een plateau en beschikt daardoor over blijvend open uitzicht en privacy.

Al bij de inkom vallen, de indrukwekkende 4,5 meter hoge plafonds en de 11 meter hoge olijfboom, op.

De hardhouten vloeren in de leefruimten in combinatie met een zeer modern doch warm interieur design creëren een sfeervolle en luxueuze uitstraling.

Opvallend bij het betreden van de buitenruimte is de rust en privacy met op de achtergrond een adembenemend, panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Een werkelijk superieure villa op toplocatie, die met alle luxe en voorzieningen voldoet aan alle bedenkbare verwachtingen.

De Spaanse zon, lekkere hapjes en het zeer aanlokkelijk zwembad zorgden voor een geslaagd Open Huis.
 
Benahavís, 11 mei 2022

Villa ID 154000 tijdens het Open Huis
Villa ID 154000 tijdens het Open Huis
Terug