We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Costas & Casas Blog

Open House van een exclusieve villa in Los Flamingos Golf.

Open House van een exclusieve villa in Los Flamingos Golf.

We nemen een kijkje in een villa met een prijskaartje van maar liefst 20 miljoen euro, een architecturaal meesterwerk gelegen in een golfclub van Benahavis.

Vandaag zetten we in de kijker: de meest exclusieve villa tot nu gebouwd in het prestigieuze vijfsterrengolfresort van Los Flamingos.

Los Flamingos Golfresort is gelegen, precies tussen Puerto Banus - Marbella en Estepona centrum, op de New Golden Mile in de welvarende gemeente Benahavís.

Op een verhoogd perceel, eerstelijns golf, met uitkijk op golfbaan en op de Middellandse Zee, straalt deze excentrieke villa al haar pracht uit.

Bij het binnenwandelen word je al meteen overspoeld door het majestueuze, ruimtelijk gevoel dat gecreëerd wordt door de uitzonderlijk hoge vertrekken en de natuurlijke lichtinval.

Een architecturaal thema is zonder twijfel de elegante wenteltrap die alle verdiepingen met elkaar verbindt. Deze wordt automatisch verlicht bij het oplopen van de treden.

Wat ook niet onbesproken mag blijven zijn de sfeervolle buitenruimtes, de ruimtes die in het zuiden van Spanje toch wel een belangrijke rol spelen.

Een infinity pool om lekker in rond te dobberen, een verzonken lounge met open haard waar het heerlijk vertoeven is, prachtige olijfbomen en waterpartijtjes die zorgen voor een gezellige sfeer, een barbecue area met buitenkeuken waar je met samen met vrienden kunt tafelen, …

Niet enkel en alleen de buitenruimtes, maar ook de binnenruimtes zijn voorzien van alle bedenkbare luxe.

Bevindingen? Het is onmogelijk om zich in deze villa te begeven en niet weg te dromen.
 
Benahavís, 11 maart 2022
Terug