We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Costas & Casas Blog

MARBELLA: verkozen tot de meest exclusieve Europese bestemming en de op één na beste reisbestemming in 2022

MARBELLA: verkozen tot de meest exclusieve Europese bestemming en de op één na beste reisbestemming in 2022

Marbella, het Californië van Europa, verkozen als 5-sterren bestemming

Als actief ondernemende vastgoedmakelaar, al meer dan 20 jaar gevestigd in Marbella, willen we met veel trots mededelen dat onze stad dit jaar werd uitverkozen tot de meest exclusieve bestemming van Europa en tot de tweede beste Europese reisbestemming in 2022.

De Europese Commissie verkoos Marbella uit een selectie van 400 toeristische bestemmingen over het hele continent.

Met meer dan 320 dagen zon in het jaar, subtropische flora, luxe en glamour met verfijnde hotels, een overvloed aan restaurants, en toonaangevende golfbanen en een aanbod van luxe vastgoed, staat Marbella niet enkel en alleen bekend als het Californië van Europa, maar ook krijgt het de stempel als vijf-sterren luxebestemming.

Marbella blijft ook op een duurzame en verantwoorde manier verder ontwikkelen om steeds meer hoogwaardige en exclusieve voorzieningen te kunnen bieden voor, levensgenieters, sportievelingen, fijnproevers, cultuurliefhebbers, bedrijven, investeerders, kortom voor iedereen
Terug