We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Los Monteros - Marbella

Los Monteros: een zéér gegeerde buurt aan de oostkant van Marbella

Los Monteros Playa

Aan de oostkant van Marbella is Los Monteros Playa één van de meest gegeerde en exclusieve woonwijken in Marbella.

Dit komt voornamelijk door het luxevastgoed en de schilderachtige ligging aan het strand van Los Monteros.

De luxueuze strandwijk omvat overwegend vrijstaande villa’s en diverse complexen van strandappartementen met vaak een prachtig zeezicht.

Het aantal eigendommen dat vandaag op de markt wordt aangeboden is beperkt en de prijzen liggen opmerkelijk hoger dan in andere urbanisaties van Oost Marbella.  

De centrale ligging maakt absoluut ook deel uit van het ideaal plaatje. De urbanisatie ligt slechts 6 kilometer verwijderd van het historisch centrum van Marbella en het grootste winkelcentrum aan de Costa del Sol, La Cañada.

Er zijn tal van sportcentra, tennisclubs en diverse golfinfrastructuur. Zo biedt het een gemakkelijke toegang tot twee eersteklas golfbanen met elk 18-holes, met name Santa Clara Golf en Rio Real Golf Club.

Een reeks van lokale voorzieningen is te bereiken in minder dan 5 minuten rijden, waaronder supermarkten en het grote Hospital Costa del Sol.

Behalve de prestigieuze villa’s beschikt Los Monteros Playa over één van de eerste vijfsterrenhotels in Marbella, Hotel Los Monteros, met haar exclusieve wellness faciliteiten en de chique La Cabane Beach Club. Tevens liggen er enkele strandrestaurants in deze wijk.

De stranden van Los Monteros staan bekend als mooie zandstranden met duinen en ondiepe waters, ideaal voor alle leeftijden.

Playa de Los Monteros is ook de thuishaven voor de kitesurfers in Marbella, die strakblauwe lucht kleuren, als de wind het toelaat.

Het gebied bestaat uit de zone rond het Los Monteros hotel. In het noorden wordt de urbanisatie begrensd door de kustweg, die aan de overzijde plaats maakt voor Los Altos de Los Monteros.

Los Altos de Los Monteros: een hogerop gelegen urbanisatie, omgeven door fauna en flora

Deze buurt kent vandaag een status als een duurzame residentiële omgeving bestaande uit luxevilla´s en enkele appartementencomplexen.

De typerende kenmerken die deze luxueuze en bevoorrechte woonwijk omschrijven zijn de heuvels omgeven door het adembenemend landschap met de mediterrane dennenbossen, de ontspannen sfeer en de overvloed aan ruimte.

Dankzij de ligging in de heuvels geniet men er van sublieme uitzichten over de Middellandse zee richting de Afrikaanse kuststrook en de Straat van Gibraltar.

De goed onderhouden gemeenschap wordt verzorgd met de nodige infrastructuur waaronder verharde wegen, verhoogde trottoirs, straatverlichting, wandelpaden, de vele groene zones en beveiligingscamera’s.

De vlotte toegang tot de A7 snelweg zorgt ervoor dat men kan genieten van een serene ligging te midden van de natuur met uitzicht op de fonkelende zee, maar zich toch dicht bij het centrum van Marbella bevindt.