We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Beleggingspanden - Opbrengsteigendommen - investeren in Marbella

Heeft u belangstelling in beleggen of investeren in vastgoed aan de Costa del Sol?

Graag zijn wij u van dienst bij het traject dat u het beste kunt bewandelen en alles daaromheen.

Hieronder zetten wij voor u op een rij wat investeren en beleggen in vastgoed in Marbella en de Costa del Sol voor u kan betekenen:

• In Marbella en omgeving is de vraag naar goede, nieuwe en/of moderne appartementen nog altijd veel groter dan het aanbod, dit soms in tegenstelling tot veel andere plaatsen in Spanje en aan de Costa del Sol. De voorraad beschikbare appartementen in die categorie is beperkt en het is daarom niet makkelijk altijd te voldoen aan alle wensen van iedereen.

• Wie geïnteresseerd is in het investeren in vastgoed kan dit uiteraard het beste doen op een plek waar de vraag groter is dan het aanbod.

• Zoals overal is een goede locatie het belangrijkste kenmerk van aantrekkelijk vastgoed. Zeker ook met het oog op investeren en een latere meerwaarde.

• Een topappartement op een toplocatie in tegenstelling tot een doorsnee appartement levert meer rendement en zekerheid op.

Marbella is een van de plaatsen in de wereld die altijd in trek is en zal blijven, vanwege het uitstekende micro-klimaat en de prettige levensstijl. Denk maar aan de voorbije vorstperiode met gevoelstemperaturen van -20 in Nederland en +25 in Marbella.

• De stad Marbella investeert in de toekomst. De reeds goede infrastructuur wordt verder verbeterd en uitgebouwd.
 

Welke meerwaarde biedt Costas & Casas als u wilt investeren in vastgoed in Marbella en omgeving?

- Verhuurgarantie

• Speciaal voor mensen die een alternatief zoeken voor sparen en daarom geïnteresseerd zijn in vastgoed, hebben wij een koop-met-verhuurgarantie uitgewerkt.
Dit is uniek in de sector en wordt niet door andere partijen aangeboden.

Vastgoed is een waardevaste langetermijnbelegging. Het heeft, zowel de professionele als particuliere belegger, soms op korte termijn, maar zeker op lange termijn altijd een hoog rendement gegeven.

• Costas & Casas biedt u bovendien een gegarandeerde huuropbrengst, die op zichzelf al gauw aanzienlijk hoger is dan de opbrengst van een bankrekening met rente. Waarbij het kapitaal slechts tot €100.000 is gedekt.

• In Marbella is een groot tekort aan goede appartementen voor langetermijnhuur. U bent daarom altijd verzekerd van een snelle verhuring en een hoog rendement, waar u verder geen omkijken naar hebt (stel u koopt met een hypotheek van 60%, dan betaalt de huur de hypotheek af).
De opbrengst bij verhuur op korte termijn ligt weliswaar hoger, maar is gevoeliger voor externe factoren, zoals het weer in de rest van Europa en marktschommelingen. Costas & Casas kan een mix maken van kortetermijnverhuur in de zomer en langetermijnverhuur van bijvoorbeeld oktober tot mei, om zo tot een maximaal rendement te komen.

• In een koop-met-verhuurgarantie zullen we een vast percentage afspreken van de geschatte verhuuropbrengst als garantie voor u. Dit is uiteraard afhankelijk van het appartement en de locatie, maar het zal de geschatte huuropbrengst benaderen. Deze verhuuropbrengst hebben we conservatief doch realistisch berekend. In een goed jaar kan het meer bedragen en in een slecht misschien iets minder. 

• Halen we onverhoopt niet de gegarandeerde verhuuropbrengst dan passen wij bij tot het gegarandeerde bedrag, zo bent u altijd verzekerd van het afgesproken minimale rendement.

• Uiteraard zijn alle verhuuropbrengsten voor u. Costas & Casas rekent voor kortetermijnverhuur 15% over de verhuurinkomsten. Bij langetermijnverhuur bedragen de kosten normaalgesproken 1 maand huur, maar voor onze klanten rekenen we niets.

• Vanzelfsprekend is het aan u wanneer en hoeveel u zelf van uw appartement gebruik wilt maken. Dit spreken we vooraf af.

• Afhankelijk van uw keuze voor korte- of langetermijnverhuur, de verhuurperiode en de tijd die u zelf van het appartement gebruik wilt maken, kunnen wij een schatting geven per appartement en u een voorstel doen.

Het normale rendement op de verhuur van een appartement tussen € 200.000 en € 700.000 bedraagt gemiddeld 5% op jaarbasis.

• Naast het genot van eigen gebruik van uw zonnige vakantiewoning en een desgewenst verhuurrendement dat u zelf bepaalt is er nog de jaarlijkse waardevermeerdering. Die bedroeg volgens de officiële statistieken de laatste jaren 4 à 5% en steeg in 2016 tot gemiddeld 6,9%. Voor 2017/2018 verwachtten we gelijkaardige of nog betere cijfers.

- Vastgoed met een hoog R.O.I. voor investeerders

Wij hebben met voorrang toegang tot vastgoed van gerenomeerde projectontwikkelaars die contractueel u een rendement geven van 15% op uw investering. U koopt de bouwgrond inclusief project aan en bij de start van de bouw heeft u de keuze uit of uw ingelegd kapitaal plus het vastgelegde rendement terug te vragen of verder te investeren in de bouw en bij oplevering een meerwaarde van ongeveer 30 à 40% te realiseren.

Meer informatie over beleggen in vastgoed in Marbella?

Wij begrijpen dat u naar aanleiding van bovenstaande informatie wellicht vragen heeft of persoonlijk met ons van gedachten wilt wisselen over de specifieke mogelijkheden voor u. Neem gerust contact met ons op. Wij praten graag met u verder.

Met vriendelijke groet,

Costas & Casas

Marbella, 06/02/2018