We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Disclaimer

De vermelde prijs is ingeval het een bewoond eigendom betreft, de vraagprijs gemandateerd door de eigenaar. Indien het een nieuw eigendom betreft of meerdere bewoonde eigendommen in een zelfde complex die te koop zijn en alle vermeld worden onder één ID nummer, betreft de vernoemde prijs; de vraagprijs van het goedkoopste eigendom. In de bijkomende omschrijving wordt de vanaf vraagprijs vermeld en de prijs van het duurste eigendom als richtlijn.

Costas & Casas International Real Estate S.L. aanvaard geen aansprakelijkheid over de informatie vermeld op deze website. De gegevens zijn informatief en onderhevig aan mogelijke fouten, veranderingen en prijswijzigingen.

We publiceren de gegevens over de eigendommen zo correct mogelijk op basis van de aan ons aangeleverde gegevens die wij in de mate van onze mogelijkheden controleren.
We adviseren altijd aan onze klanten om een advocaat voorafgaand aan een mogelijke aankoop een “due-dillengence” onderzoek te laten uitvoeren, zodat u gevrijwaard bent van enig risico en koopt “vrij van schulden en lasten”.

Er is een overdrachtsbelasting van 7% I.T.P.(*1) op herverkopen van bestaande eigendommen of 10% B.T.W.(*2) op nieuwbouw of 21% B.T.W. op bouwgronden verschuldigd door de koper over de koopsom, evenals notariskosten, registratierechten en eventuele aansluitingskosten.
De advocaat stelt voorafgaand aan iedere aankoop een specificatie op van alle aankoopkosten. De meerwaarde belasting en de makelaarscourtage worden door de verkoper betaald overeenkomstig de Spaanse wetgeving.

(*1) 7% I.T.P. op bestaande woningen bij herverkoop.

(*2) 10% B.T.W. op nieuwbouw en eerste bewoning.


De consument heeft het recht op de “DIA” of “Ficha informativa” en bijbehorende informatie volgens “Decreto 218/2005 van 11 oktober, Andalucía. De relevante documentatie is verkrijgbaar op ons kantoor na een bezichtiging van het eigendom.