We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Costas & Casas Blog

Wij verhuizen! Innovatie om onze diensten te verbeteren

Wij verhuizen! Innovatie om onze diensten te verbeteren

- Costa del Sol, - Costas & Casas, - Marbella
We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Costas & Casas een nieuwe stap in de toekomst zet. Na bijna 20 jaar een kantoor te hebben gehad in het hart van Puerto Banus en na zorgvuldige overweging, met het doel om onze diensten voortdurend te verbeteren, gaan wij een richting op waarvan we geloven dat het de kwaliteit van onze diensten zal verbeteren en ons de mogelijkheid geeft om beter te werken aan onze toekomst.

Deze stap is een belangrijke mijlpaal in ons engagement om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We willen ervoor zorgen dat onze diensten niet alleen aan uw verwachtingen blijven voldoen, maar deze zo mogelijk overtreffen.

Zoals we allemaal weten zijn traditionele kantoren voor makelaardij al jaren geen aantrekkingspunt meer voor kopers of verkopers, op een paar uitzonderingen na is het grootste deel van de markt nu digitaal en online, dus het hebben van een kantoor aan de straatkant is iets dat meer moet bieden dan alleen een etalage en een paar tafels om klanten te verwelkomen die er vrijwel niet meer naartoe komen.

Daarom hebben we besloten om tijdelijk te verhuizen naar de kantoren van het Oasis Business Center, een geschikte omgeving om klanten te ontvangen en een efficiënte en dynamische werkomgeving.

Bovendien biedt Oasis een strategische locatie op de Golden Mile. Wij doen er alles aan om daar te zijn waar u ons nodig heeft en met deze nieuwe vestiging kunnen wij u nog steeds effectief en gemakkelijk van dienst zijn.

In de tussentijd is ons team al bezig met het plannen van een nieuwe ruimte die open is voor het publiek en waar u een opgefriste en gemoderniseerde vastgoedmarkt kunt ervaren, één die de moeite waard is om te bezoeken en die klanten brengt wat traditionele kantoren al jaren niet meer bieden.

We willen u ervan verzekeren dat deze verandering op geen enkele manier van invloed zal zijn op onze toewijding aan het leveren van uitstekende service. Ons team blijft beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen met dezelfde passie en professionaliteit waar wij om bekend staan.

Wij waarderen uw voortdurende steun en vertrouwen in ons tijdens deze nieuwe uitdaging. We kijken ernaar uit om samen verder te groeien in ons nieuwe thuis in Oasis, én in de nabije toekomst in een meer revolutionaire en aantrekkelijke ruimte die we met veel plezier zullen aankondigen wanneer we deze volledig hebben ontworpen.

Hartelijk dank dat u deel wilt uitmaken van deze nieuwe etappe in de geschiedenis van Costas & Casas!
Terug