We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Costas & Casas Blog

​Ons Prime Property Magazine is uit!

​Ons Prime Property Magazine is uit!

Na vele jaren is ons magazine terug van weggeweest en na enkele maanden werk zijn we trots en verheugd u ons nieuwe Prime Property Magazine te presenteren.

Deze juni-editie telt 164 pagina´s met een selectie van high-end vastgoed in Marbella e.o., een bondige lijst met punten waarin wij ons in onderscheiden als aankoopmakelaar, een samenvatting van onze marketingservice voor verkopers en opgefleurd met paginagrote foto´s.

Het magazine werd volledig in-huis geproduceerd, zoals het ook met alle vorige het geval was.

Uniek op dit moment op de markt is dat dit het enige magazine is groter dan een A4 formaat (30cmx 23cm), gedrukt op hoogwaardig papier en geïllustreerd met foto´s tot ter grootte van een dubbele pagina, uitgegeven door een vastgoedmakelaar.

Er werd geopteerd voor minimale tekst, alleen de basisinformatie, maar met een QR-code naar de betreffende webpagina.

De taal is Engels omdat aan de Costa del Sol zo goed als iedereen die machtig is.

Weldra starten wij reeds met het produceren van de juli-editie, waar de intussen al verkochte panden uiteraard plaats zullen maken voor een selectie van nieuwe toppanden.

Een gratis exemplaar kunt u ophalen op ons kantoor of in de meest voorname distributiepunten verspreid over Marbella tot Estepona, die wij gestaag zullen uitbreiden in deze beginfase.

Uiteraard vindt u een onlineversie hier: https://www.costas-casas.nl/prime-properties-magazine

Veel kijk- en leesplezier!
Terug