We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Verzekeringen in Marbella & Costa del Sol, Spain

Ter vervollediging van onze dienstverlening aan onze cliënten bieden we verzekeringen aan als officieel erkend verzekeringsagent in Spanje.

Wanneer u een woning heeft gekocht kunt u deze verzekeren.

Woning en inboedelverzekering in Spanje

De woningverzekering (ook opstalverzekering genoemd) dekt de schade aan de woning zelf, aan de inboedel, aansprakelijkheid t.o.v. derden en juridische bijstand.

De woningverzekering dekt standaard onder meer schade door:
brand, rook, ontploffing, blikseminslag, electriciteit, water, regen, wind, hagel, inbraak en diefstal.

Wist u?: in Spanje wordt slechts het bedrag van de herbouwwaarde van uw woning verzekert, zo wordt het bedrag waarop de premie wordt berekent laag gehouden. U kunt een verzekering afsluiten op een hoger bedrag maar dit leidt slechts tot oververzekering.
De hoogte van het bedrag van de inboedel bepaalt u zelf.

Autoverzekering in Spanje

U kunt in Spanje zowel als resident als niet-resident een auto kopen, rijden en verzekeren.
U dient in het bezit te zijn van een NIE-nummer, maar dat heeft u al als u een woning kocht.

Bij ons kunt u naast een opstal- en inboedelverzekering ook uw autoverzekering afsluiten en met behoudt van uw eigen bonus/malus bonificatie.

Wist u?: in Spanje liggen de verzekeringspremies lager en is de “wegenwacht” inbegrepen in de verzekering en dus gratis. Bv. het ter plekke verhelpen van autopech zoals o.a. een lekke band, lege accu en het takelen en voeren naar een garage of adres van uw keuze.

Buitenlandse auto invoeren in Spanje

Wilt u uw eigen auto invoeren in Spanje en hem op een Spaans kenteken laten zetten. Dat kan. Een “Gestoria” (administratiekantoor) is hierin gespecialiseerd. Onze cliënten helpen wij gratis daarbij. U kunt uiteraard vooraf een schatting krijgen van wat een eventuele invoer u aan invoerrecht zou kosten.
Wij leveren de “gestoria” de juiste gegevens en documenten aan en begeleiden u.

Wist u?: in Spanje ligt de wegenbelasting een stuk lager (evenals de benzineprijs).

Reisverzekering

Als dienstverlening naar ons cliënteel toe bieden we de mogelijkheid tot een reisverzekering.
Voor meer informatie contact ons aub.

Ziektekostenverzekering | Zorgverzekering | Hospitalisatieverzekering in Spanje

Als dienstverlening naar ons cliënteel toe bieden we de mogelijkheid tot een particuliere ziektekostenverzekering.
Voor meer informatie contact ons aub.

Costas & Casas: Úw verzekeringsagent in Spanje

Historie

Tot in 2012 verwezen we cliënten die bij ons een woning hadden gekocht door naar Nederlandstalige verzekeringsmakelaars in Marbella.
Bij sommige deden wij echter zelf een groot deel van het voorbereidend werk, de opvolging en waren vaak het aanspreekpunt voor de klant bij vragen zonder dat wij hiervoor enige vergoeding vroegen of kregen. Niet dat dit hoefde maar we veronderstelden wel dat onze cliënten een goed en correct verzekeringsproduct en dienstverlening kregen.
Slordige offertes en administratieve fouten deden bij ons de druppel overlopen, oververzekering en niet de goedkoopste en beste verzekering (wat we nu weten doordat we zelf verzekeringsagent zijn) met de wetenschap dat wat we zelf doen, beter doen, deden ons echter besluiten om zelf een erkend verzekeringsagent te worden. Na een maandenlange Spaanse cursus en examen verwierven we de vergunning.

Reale Seguros

Reale Seguros is een grote Spaanse verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de meest competitieve verzekeringsmaatschappij op gebied van verzekeringen voor niet-residenten. En dat zijn nu net onze cliënten die een tweede woning hebben gekocht in Spanje.

De dekking is uitstekend en de premie is veruit het laagst vergeleken met alle andere verzekeringsmaatschappijen, zelfs dan die van de online-verzekeringen, maar dan met persoonlijke service.

De premie is altijd lager en bedraagt vaak tot de helft minder!


N.B. Inzake autoverzekering bij Reale behoudt u uw eigen bonus/malus korting tot het maximum van het wettelijk toegelaten in Spanje.

Onze service!

Welke verzekeringsagent kent de woning beter dan wij die deze aan u hebben verkocht?
Welke verzekeringsagent zal een betere service bieden aan onze eigen cliënt dan wij zelf?
Waar de cliënt een naam en een gezicht heeft en geen nummer is!

Verzekering op maat

Ieder onderdeeltje van de verzekering parameters wordt door ons nauwkeurig overwogen en ingevuld met de best mogelijke dekking en laagst mogelijke premie tot gevolg.
Geen nattevingerwerk door iemand die noch de woning noch u kent, zo wordt de woning op maat verzekert. Voor variabele factoren vullen wij niet zomaar iets standaard in maar vragen we u wat u wilt.

Costas & Casas: úw aanspreekpunt in Marbella & Costa del Sol

Ons kantoor en mensen kent u al, zo weet u ons makkelijk te vinden en te bereiken bij al uw vragen en verzoeken.

Kent u ons nog niet, maar heeft u een woning in Spanje en wil u toch gebruik maken van onze persoonlijke en professionele dienstverlening en een op maat gemaakte en goedkope verzekeringsofferte? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Gratis en vrijblijvende verzekeringsofferte

Bezorg ons een copie van uw huidige polis of laat ons die opvragen bij uw verzekeringsmaatschappij. Wij bezorgen u vrijblijvend de best mogelijke offerte en als u besluit bij ons uw verzekering(en) af te sluiten dan dragen wij zorg voor al het nodige en hoeft u verder niets te doen.